London - First Day

Avui he arribat a Londres. Quan he baixat de l'avio he conegut a una noia que anava a Cambridge a estudiar tot el mes. Despres, mentre esperava la maleta he conegut a una noia que anava a estudiar a Londres i a un altres noi que tambe anava a estudiar a Londres. Aixi que ens hem unit els tres i hem viatjat junts fins a la ciutat. Ha estat be. La noia era de la Vall D'Aran i el noi de Barcelona.
Be, despres de molt traginar les malestes he arribat a la parada de metro en la qual m esperava la Tammie. Hem caminat a fins a casa seva i la veritat es que m ha semblat molt be. L habitacio esta be i l apartament tambe. A mes, m ha fet un sopar... mmmm, que be. Typical from England: roast chicken amb verduretes. Molt bo! A la tarda, he anat a passejar per Londres, he baixat a Picadilly circus i he baixat per Regent street fins a Buckingham Palace. Alli he anat fins a Trafalgar Square i fins al riu Thames. Evidentment despres he tornat a fer el mateix cami perque m he deixat el mapa a la casa.
Be, us poso alguna foto perque ho veieu i a dormir aviat. Crec que dormire molt be perque la Tammie ha obert el vinet que li he portat i crec que ha estat la seva perdicio. No he callat. M ha preguntat per Catalunya i Espanya i esclar, li he hagut d explicar. No res, hem estat molt be.
La casa es una mica lluny del centre, a mitja hora.
Avui ha fet un molt bon dia, sol increible a Londres!
Dema comenco l escola. Espero que estigui be. JA us explicare. Moltes petons a tots,








us estimo!!!

Comentaris