Liebster Blog Award

Quin bon matí!

Avui he rebut el premi Liebster Blog Award. Estic molt contenta ja que poso molta il·lusió en fer el bloc i aquesta és una manera d'anirmar-me a continuar. Moltes gràcies!
La Lídia, des del seu bloc  Estimant la vida i la llibertat, m'ha guardonat. M'ha fet molta il·lusió.

Però què és el Premi Liebster Blog?

En alemany significa preferit. És una bona manera de promocionar blocs amb menys de 200 seguidors a través de la recomanció d'altres blocs. La persona agraciada amb el premi ha d'escollir a 5 blocs preferits amb menys de 200 seguidors. (explicació de Brain Pains).


Biblioteca Escola Centcelles. Aquest bloc és molt jove, però en ell hi podeu trobar diferents activitats que fan amb els seus alumnes i recomanacions de llibres i altres cosetes relacionades amb la lectura.

CRP BaixCamp. Bloc on podreu trobar diferents activitats que es porten a terme a les esocles del Baix Camp. A més a més, hi trobareu recursos per a treballar a l'aula i també articles interessants.

Educació Física. Bloc d'educació física que té molt d'èxit. En ell hi podreu trobar jocs, programacions, sessions, temes d'oposicions i moltes altres coses.

El blog de la Filomena Filalletres. Aquest bloc és de la Biblioteca Municipal de Constantí. Els guardonao per la gran feina que fan en aquest poble i amb el treball que fan a les escoles. Sempre és un gran plaer anar a la biblioteca a escoltar contes.cÉs un bloc jove però que segur que tindrà molt d'èxit. Endavant!

Green Europe, invest in the future. Aquest bloc és d'un projecte Comenius. S'expliquen els sistemes educatius de diferents països europeus, com funcionen les escoles que participen en el projecte i les activitats que van fent. El tema del bloc és el treball de l'educació emocional.

Comentaris

  1. Felicitats pel premi, Violeta! I que bonica que has fet l'entrada, tot completant la informació sobre aquest premi!
    Després, em passaré per visitar els blocs als que has guardonat! Petons i bon matí de primavera!

    ResponElimina
  2. Violeta,
    Des del blog BibliotecaViva, gràcies pel teu bon comentari. I felicitats també pel teu blog. Ha sigut una gran descoberta. Es noten moltes ganes, il·lusió, encert i dedicació.
    Anna Badia

    ResponElimina
  3. Gràcies Lídia pel teu comentari. La veritat és que m'ha fet molta il·lusió. Jo també tinc ganes de visitar el teu bloc a fons. Segur que m'encanta!

    Anna, gràcies pel comentari.

    Quin dia més bonic he tingut! M'han passat moltes coses bones i vosaltres en formeu part! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. FELICITATSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Thanks Benedicte. Our Comenius Blog has won the prize too. You'll talk about it in the next meeting with Ingrid.

    Violet

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada