C:\Users\Violeta\Desktop\html_1.png Much more...: Belfast 5

divendres, 20 de juliol de 2012

Belfast 5

El dijous al mati vam anar a Cultra. Es a les afores de Belfast. Es on hi ha el museu del transport i ara tambe una exposicio del Titanic.

A l exposicio del Titanic hi havia una maqueta on hi havia representada la gent que va morir i que es va salvar segons la classe social. Estava molt be, podies veure part de la vaixella, alguns vestits... la setmana que ve anem al museu, aixi que ja us explicare mes coses.


La part del museu del transport tambe era interessant. Vam veure maquines de tren molt antigues i autobusos.Tambe hi ha un museu a l aire lliure. Hi ha representats diferents habitatges de Belfast del segle XIX. Podies entrar i sortir i hi havia gent vestits de l epoca.Vam veure diferents tipus d esglesies, cases, oficis... Quan vam anar al de l aire lliure vam entrar a una imprenta. Un senyor ens va fer l explicacio i va imprimir un paper amb una maquina molt antiga.
Rentadora

Centrifugadora


Escola del 1836

Botiga de caramels del segle XIX
A la tarda vaig anar a veure Si trobava alguna cosa interessant. Es clar, vaig trobar alguna coseta.A la nit vam quedar i vam anar a un pub a fer unes cerveses. Vam estar parlant d educacio, de la crisis... va estar molt be.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada