No té nom :(

Ja fa temps que tenia ganes de fer això:


És una idea també treta del Pinterest, i és que m'encanta aquesta eina, hi ha moltes idees per portar a terme.


Durant el curs escolar, de tant en tant, algun alumne no posa el nom a la fitxa de treball. A vegades prens feina per corregir i et trobes que no hi ha nom, ho corregeixes i quan tornes a l'escola, reparteixes totes les fitxes i deixes per l'últim la que no té nom. Una vegada tothom té la seva, és ràpid identificar qui no hi ha posat el nom i li fas un sermonet dient que cal escriure el nom a cada fitxa. Normalment, va així o bé qui reparteix les fitxes, acaba dient "Aquesta no té nom! De qui és?".



Per evitar-ho, ja que a vegades distorsiona l'ambient de treball, senzillament, es penja en aquest espai de l'aula. Si els alumnes en coneixen el funcionament, l'únic que fan quan no se'ls ha repartit la seva fitxa, és anar a veure si està penjada.


Confecció

He agafat un tros de cartró i l'he folrat amb un paper que feia temps que tenia a casa. L'havia comprat a Anglaterra, en una de les meves visites estiuenques. Després el volia folrar amb paper de cel·lofana transparent, però no en tenia i he trobat un altre espècie de plàstic, com una espuma. L'he folrat amb això i he vist que quedava força bé.  

Després hi he enganxat les lletres, comprades a Tot un 1€ i després hi he posat les agulles. Estan enganxades amb velcro i també amb washi tape. Aquí he comès un error, però l'arreglaré ràpid: las agulles són de fusta. Una vegada posades he vist que no anirien massa bé perquè costa d'apretar, molt més que si fossin de plàstic. Així que un dia d'aquests les canviaré. 

Comentaris