C:\Users\Violeta\Desktop\html_1.png Much more...: Agenda 14-15

dissabte, 8 d’agost de 2015

Agenda 14-15

Aquesta és l'agenda del curs 14-15 i el dossier del registre de notes i entrevistes amb les famílies.*Disculpeu la qualitat de les fotografies. 

Tot seguit veureu fotos de la part interior de les dues llibretes. S'ha anat alternant les parts amb cartolines scrap, com aquestes:

   

Part de l'agenda:

-dades personals

   

-horari mestre, horari alumnes

   

-agenda 

     

-graella control sortides


-registre d'activitats fetes


-fulls per anotar reunions


-telèfons i adreces-webs i blocs interessants-funda de plàstic per desar fulls
L'altra llibreta és on anoto:

-dades dels alumnes


   

-els registres d'avaluació


       


-entrevistes amb els pares


Espero que us hagi agradat! D'aquesta manera, començo el curs amb una motivació extra!

Ara, ja coent la del 15-16! Quan la tingui, us l'ensenyo!

3 comentaris:

  1. Què xula‼️M'encanta. Jo des de que vaig descobrir l'aplicació Idoceo ho faig tot amb la tablet. I tinc una agenda filofax on anoto reunions, claustres, sortides... Però la veritat és que és una cucada i feta per tu, ets una artista!

    ResponElimina
  2. Gràcies Mamen, ets molt amable. La veritat és que a mi també em va agradar molt com em va quedar. I aquesta aplicació que dius és gratuita? Què té? Calendari i per anotacions?

    ResponElimina
  3. Aquesta aplicació ara l'he mirat i val 9'99€. Jo la vaig comprar fa 2 cursos i era més econòmica però la tornaria a comprar. L'inconvenient que té és que només està disponible a la app store, per dispositius apple. Però la resta només són avantatges. Quaderns amb notes, mitjana, foto dels alumnes, llistats de tot el que vulguis amb diferents colors i símbols ( cares contentes i menys contentes...). Si poses idoceo al Google veuràs la web. Sovint S'actualitza per millorar. Programació setmanal on pots incloure enllaços de web... En fi, una gran ajuda per als mestres. T'ho converteix a word o a PDF, Excel, t'ho pots enviar per correu... Com pots comprovar n'estic enamorada 😊

    ResponElimina