Gestió d'aula

Aquest estiu he anat preparant cosetes per la classe i a poc a poc les vaig introduint a l'aula.

1.-Els pots (podeu veure l'explicació clicant a la paraula següent: "Pots").

Aquests dies he estat treballant una mica i avui ja he pogut col·locar la resta de pots a l'aula. Ja havíem posat "Llapis perduts" i "Gomes perdudes" i la veritat és que funciona molt bé. Avui he introduït els pots "Comencem", "Ja he acabat" i "Altres activitats". Els ho he explicat i després, quan ens hem posat a fer les nostres tasques, ho hem posat en pràctica.


De moment els paperets que van fent me'ls entreguen posant-hi el nom, d'aquesta manera, aquests primers dies puc anar veient el nivell en el que es troben.

2.-Activitat per practicar lletres i números. Per fer aquesta activitat he reciclat alguns treballs vells que ja no servien. És una tasca per fer quan acaben l'activitat i la resta de companys encara l'està fent. Es tracta d'agafar un paperet i reproduir la lletra o el número que els ha sortit. És una manera de practicar que no es fa pesada com pot ser la cal·ligrafia.


3.-Gestió de punts. Com que estan una mica xerrameques, he establert un sistema de punts. Cada taula té un fanalet d'un color determinat que penja a sobre la taula. Al llarg de la setmana vas posant o traient punts segons el grau de "xerrameca". Al final de la setmana, fas el recompte de punts i el dilluns següent enganxes una pegatina al puntet que toca.


4.-Per últim, avui ja els he portat les plantes a la classe. Crec que no costa gens tenir-ne i per ells és interessant aprendre-les a cuidar, inclús, ens serviran en algun tema de medi. L'encarregada de les plantes les ha de regar cada dia i dir-los "Bon dia!".




Comentaris