C:\Users\Violeta\Desktop\html_1.png Much more...: Llibre "Els estris de cuina"

dilluns, 27 d’abril de 2015

Llibre "Els estris de cuina"

Continuant amb el projecte de La cuina, aquests últims dies hem estat treballant els estris de cuina. Ho hem fet amb un parell d'activitats:


1.-A partir d'unes imatges que vaig trobar per Internet (Vocabulari bàsic cuina: Emilia Alcaraz), vaig fer paquets segons el nombre d'alumnes que hi havia en cada petit grup. A cada alumne li tocaven tres imatges. Per altra banda, vaig buscar a un diccionari infantil, les definicions de totes les imatges (gairebé 70).

L'activitat consistia en que entre tot el grup (grups d'entre 4 i 6 alumnes), havien de llegir les definicions i saber de quina imatge es tractava.

L'activitat va resultat molt bé, els va motivar fer-ho en petit grup i van trobar totes les imatges.

Després els alumnes van anar sortint per grups i van presentar els estris que els havia sortit. Alguns en van llegir la definició.

2.-Per tal d'aprofitar el material fet, he muntat un llibre joc. Hi ha les diferents definicions i després de llegir-la han de pensar quin estri és. Després destapen la imatge i comproven si ho han fet bé. És un llibre que quedarà a l'aula per quan tinguin ganes de mirar-se'l.


Portada del llibre JOC

Interior del llibre JOC


Estic segura que els agradarà moltíssim i se'l llegiran i rellegiran. A banda d'això, els alumnes han portat material a l'aula, diferents estris i els hem mirat i comentat.
Es tracta que els alumnes siguin actius en els seus aprenentatges i treballant amb activitats en petit grup, ajuda molt.
El nostre mural ha anat avançant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada