Regalet d'estiu

Avui ens han arribat els regalets d'estiu que ens hem fet. M'encanten!


Sí, molt bé! El regalet l'hem comprat a Mots Xics, un espai web que dissenya tots els reptes que els hi plantegis. Heu vist quin detallet en el sobre d'enviament?

Bé, doncs hem comprat els segells per a mestres. Normalment, miro de fer-ne servir per a corregir ja que trobo que per una banda, són pràctics i per altra, els alumnes es motiven, ja sigui pel color, per la forma o per ser una mica diferent tot plegat.

   

El problema que suposo que es troben molts mestres que volen utilitzar-ne és que no en troben amb la seva llengua, en aquest cas, en català. De fet, moltes vegades penso que les persones que han començat a crear aquest tipus de material, l'han ben encertat! Faran peles, perquè realment costen de trobar en català. En el món de l'"scrap", passa el mateix. 


Què m'agrada molt també? Doncs que no hi ha només els típics "Molt bé!", "Fantàstic!"... sinó que també n'hi ha dels que et diuen "Vés en compte!" i "Pots fer-ho millor!". Perquè no tots els alumnes són 10 en tot, és important tenir segells per poder millorar o alertar

Així, que ja tinc unes ganes boges d'estrenar-los! 

Per cert, a part del detallet en el sobre, a dins també hi havia això...


Continuo pensant en lo important que és pels nens que el mestre estigui motivat, il·lusionat amb el que fa i que aquestes "punyetetes", com segurament algú pensarà, donen un toc una mica diferent de motivació als nens i nenes. Estic segura que agradarà tant als que els va molt bé com els que els costa una mica més. 

El color de les tintes... ja els decidiré més endavant! 

On comprar-los?

En aquest enllaç els podreu trobar: etsymotsxics.

Comentaris

  1. A on se poden demanar?? Són només 4 segells?? Quin preu tenen??

    ResponElimina
  2. Hola, sí, et ve amb una capseta com la de la foto, 4 segells. El preu són 20€ i els pots comprar a etsy, una plataforma xulíssima on trobaràs mil coses boniques. Aquest és l'enllaç https://www.etsy.com/es/shop/MotsXics?ref=search_shop_redirect

    Tenen altres segells i un joc que sembla molt xulo també.

    Sinó, si cliques a Mots Xics en aquesta mateixa entrada, aniràs a la seva web i allà veuràs on els pots comprar. També tenen facebook, et recomano que els segueixis perquè van fer una promoció en que no pagaves l'enviament. De tant en tant, fan rebaixes i coses així.

    Espero haver-te respost.

    Violeta

    ResponElimina
  3. Felicitats Violeta per viure amb tanta il.lusió i entusiasme tot el que fas, això fa de tu una persona especial. M'encanten aquest segells , perqué és un petit detall que demostra la passió que sents pel que fas. Gràcies

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada