C:\Users\Violeta\Desktop\html_1.png Much more...: 100 anys de Roald Dahl

dimarts, 29 de març de 2016

100 anys de Roald Dahl

Aquest any se celebren els 100 anys del naixement de Roald Dahl. A la classe en parlarem i per fer-ho més amè, he preparat uns materials que crec que us poden agradar.

He buscat informació sobre Dahl i he trobat una web on explica la seva vida de manera resumida, i m'ha agradat pels meus nens de 2n. La web és aquesta, per si la voleu consultar.

Material 1

Com que la biografia era una mica llarga, l'he dividit en 5 parts. D'aquesta manera faré 5 grups d'alumnes. Cada grup en tindrà una part. Se la llegiran, parlaran de com la presenten (cadascú un trosset, amb un portaveu...) i la presentaran davant la resta de companys. Aquesta manera de treballar em servirà per a què no se'ls faci llarg i sigui més amè i amb la seva participació.

Espero que funcioni!


Els altres alumnes hauran d'estar molt atents perquè després d'aquesta activitat, ve la següent: un joc de preguntes A, B, C.

Material 2

Joc de preguntes sobre la vida de Dahl. Crec que ha quedat molt xulo. Segurament es poden ampliar si ho treballeu amb alumnes més grans, però per a 2n en tinc prou.I si voleu les preguntes... aquí les teniu! Espero que utilitzeu el material i us vagi molt bé! Si m'ho voleu explicar, deixeu un comentari aixií tots ens enriquim! 

Salut gent!

1 comentari:

  1. Hola Violeta,

    Et passo un link on hi ha cosetes del Roald Dahl. Hi ha sopes de lletres, banderetes per a pintar,...
    Estan en un altre idioma, però igual et serveix. Gràcies pels materials d'aquest genial escriptor.

    http://www.roalddahl.com/roald-dahl/roald-dahl-100/party-pack-download

    ResponElimina