C:\Users\Violeta\Desktop\html_1.png Much more...: Sant Jordi 2018, juguem!

divendres, 20 d’abril de 2018

Sant Jordi 2018, juguem!

Hola gent!

Aquest any he repetit una activitat per Sant Jordi que anys enrere em va funciona molt bé. Us la vull recomanar perquè és fàcil de fer i en realitat és un joc pels nens i nenes.Nosaltres l'hem fet entre els dos segons, però ho pots fer com vulguis.

Primer vam donar mig full a cada alumne, després vam repartir personatges i paisatges propis de la llegenda:  Sant Jordis, princeses, dracs, reis i finalment, paisatges, la cova, el castell... Una vegada tothom sap què ha de fer, els alumnes dibuixen el personatge que els ha tocat.Una vegada els anens i nenes han acabat els dibuixos, els penges a un lloc visible de l'escola i els numeres.

Per acabar, a partir dels dibuixos que han fet els nens i nenes, elabores un "Busca un Sant Jordi que ...",   "Busca un drac que..." i així amb tots els dibuixos.

Els nens i nenes han d'anar trobant cada un dels personatges.Pots fer moltes variacions, nosaltres ho farem perquè juguin de manera oral i ja està, però també pots fer un paperet on vagin anotant a quin número correspon cada un dels personatges.

Uns quants alumnes de la classe han anat a les altres classes de 1r i de 3r, els han explicat l'activitat que hem preparat i els han convidat a jugar-hi.

Aquí us deixo el document per descarregar.

Espero que us agradi la idea!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada