DIARI ARA

A les Jornades de Llengües Estrangeres, vaig descobrir que al Diari Ara, els caps de setmana hi ha dos suplements interessants: Ara Kids i Global News.
L'Ara Kids és un diari per a nens. Per exemple, aquest cap de setmana que fa 1 any el Diari va néixer, expliquen com es fa un diari, qui hi treballa i quina feina fa cadascú. A més a més, hi ha articles en anglès adaptats perfectament perquè els nostres alumnes de Primària els puguin llegir.



El Global News és un diari orientat a l'aprenentatge de l'anglès, amb la qual cosa el nivell és força assequible. en els articles hi ha explicació del vocabulari, hi ha escrits on comparen l'anglès i el català, aspectes que potser nosaltres diríem d'una altra manera i per això ens confonem...


Bé, m'ha agradat molt aquest diari perquè inclou un apartat que es diu "AreMestres" i una altra que es diu "AraCriatures". Està molt bé que un diari inclogui un apartat d'educació. Penso que tots els diaris haurien d'incloure aquest aparat. Sempre hi ha el d'esports i no sempre hi ha un apartat on hi hagi notícies sobre l'educació del país. Aquest fet diu molt de com van les coses. 

I like this newspaper because there is a section that is called "TeachersNow" and another that is called "ChildrenNow". I think it's very important that a newspaper talks about education. In my opinion, all the newspapaers should include news about education. There is always a Sport section and not always Education news. This fact says a lot of how the things go.

Comentaris