Frases

Avui he fet una sessió de biblioteca amb 5è i 6è. Ha estat molt bé i ho crec perquè he vist als alumnes que gaudient fent les activitats.
Primer hem vist l'INFOK, un telenotícies per a nens i joves. Avui la notícia principal era sobre els castellers. Explicaven que el dimecres es va presentar la pel·lícula Enxaneta.

Després hem fet unes activitats. Amb 5è hem fet una activitat que anomenaré "Barret de frases", barret perquè inicialment les frases es posen en un barret, però com no en tenia les hem posat en una capsa. Els ha agradat força. Consisteix en donar a cada alumne dues o tres frases en condicional i ells les han d'acabar.
Després les posen a una capsa doblegant els paperets. Una vegada estan a la capsa han d'agafar-ne dues o tres, depenent del número de frases que hagin escrit i han d'anar a trobar la persona que les ha completat. Quan la troben escriuen el nom al paper. Quan tothom ha acabat, es llegeixen.

Amb 6è hem fet una activitat d'unir principis i finals de frases. En aquest cas, refranys. També els ha agradat i ho han fet molt bé.

Aquí us deixo una mostra de les dues activitats per si les voleu fer.

Frases
View more documents from ateloiv07.

Comentaris