El calendari

Aquests dies he estat treballant una miqueta. Vaig veure un panell per passar el calendari cada dia però era una mica car, així que l'he reproduït en barat.


Està fet a partir d'una capsa de cartró. El millor que té és que es pot plegar i quan no el necessites, el reculls i fet!



Els apartats que té són els següents:

1.-Data: l'alumne ha d'agafar els cartells corresponents, els llegeix i posa el dia, el número, el mes i l'any; si vol ho pot posar en lletra de pal i sinó en lligada, o de les dues maneres:



A sota hi ha el temps i l'estació de l'any. 

2.-En aquest apartat hi ha un full plastificat i un retolador vileda. Es tracta en aquest cas que l'alumne escrigui el dia d'avui, d'ahir i el de demà. 



A sota, tot i que en aquesta foto no es veu però en la primera imatge sí, si és un dia especial o el dia abans d'aquest dia, també el marca. 

En els dies especials hi podem trobar: la castanyada, Nadal, Festa de lliure disposició, aniversari d'algun alumne de la classe, la festa Major del poble, etc... 

3.-En aquest apartat hi ha tot de bosses on hi ha els dies, els mesos (el lligada i en pal) i el temps. La resta, com que no s'utilitza tan sovint (estació de l'any i dies especials) estan posats en un sobre de colors.







4.-Els números: el millor lloc que he trobat han estat els laterals. Estan ordenats de manera que també és útil per poder treballar els nombres parells i els senars. 





Per últim tal i com s'aprecia, he marcat amb unes boletes els apartats que s'han d'enganxar i he separat amb una cinta de washi tape les bosses i sobres.




Comentaris