10th Day in London

Hola! Avui es dimarts i hem tingut classe a la tarda, aixi que al mati hem anat a veure la zona de Hampstead. M ha agradat molt. Es una zona amb unes cases molt grans i boniques. A mes, tota la part de dalt es parc. Hem estat caminant una bona estona fins arribar a Kenswood House. Es una casa molt maca, senyorial, envoltada de natura i un parc molt gran. En aquesta casa i entorns s ha rodat la pel.licula Notting Hill. Hem estat una estona per alla pero hem hagut de marxar aviat perque sino feiem tard a classe.
Avui les classes han anat d'idioms i slang i de phrasal verbs. Per tots els que estudieu angles, entendreu que dificil es aprendre el PV. Be, he sobreviscut a les classes, amb algun inconveninet. Per dinar m he begut una cocacola perque estava una mica adormida, pero mentre feiem la classe he hagut d anar a rentarme la cara perque estava a punt de caurem el cap damunt la taula d adormida que estava.
Abans d acabar les classes ens han recomanat que anessim cap a casa a l acabar que avui la cosa no estava per tombar per la ciutat. Els he fet cas i a mes, m anira be perque aixi descanso.
Avui us poso alguna foto de Hampstead. No son massa boniques les fotografies, pero aixi veieu la zona.Tambe es poso el sopar d ahir!












Comentaris