5th Day in London

Hola!! Avui no  es tan tard com ahir. Aqui son quarts de nou. Avui hem fet classe al mati. Les dues primeres han estat un avorriment, pero almenys he fet listening. A mes, tot el mati ha estat povent i ja crec que estava com el temps, adormida. La tercera classe ha estat be. Hem treballat els warmers i els fillers. Ha estat distret i he agafat algunes idees per posar en practica amb els meus nens.

Despres de classe, hem anat a Harrods. Hi he anat com a visita obligatoria a Londres. Es molt bonic, pero la veritat, aixo que tot sigui tan car... m ha desanimat una mica. El que m ha agradat mes ha estat l apartat de ... la pastisseria!! Com no!! Despres hem anat a un pub i aquest era realment un pub ja que hi havia uns homes, clients del bar que potser havien begut una mica massa, i cantaven cancons angleses o irlandeses. Jo he tornat a menjar garlic bread amb formatge, per variar. A veure si n aprenc a fer que m han dit que es tan facil. Tambe us adjunto una foto de Jacket Potates que ha menjat una companya i feia molt bona pinta.

Be, despres he fet alguna petita compra i hem passejat una mica per la zona. Despres ja he agafat el metro i cap a casa. Ara espero el sopar. Avui hi ha espaguetis a la Bolonyesa. Quina coincidencia, he dinat pasta!!! Un dia que miro de no menjar sandwich! Be, dema amanida. Us poso alguna foto perque vegeu que be que m ho passo (no es per fer-vos enveja, pero...jeje). Un peto a tots els que seguiu el bloc!












Comentaris