6th Day in London

Hola!! Avui ha estat un dia tonto. No m ha agradat gaire. A primera hora tenia classe, pero he sortit una mica mes tard i he fet tard. Abans d anar a classe he anat a buscar-me un cafe i quan anava cap a l escola m he tacat. Ok, el pantalo era negra i no es veia. Avui la classe anava sobre els DVD (listenings) i sobre les noves tecnologies. Ha estat mig be. He descobert una pagina que m ha encantat. Si la recordo us l escriure. Per qui vulgui aprendre angles esta molt be. Abans de marxar de l escola hem tingut una estona de sol, aixi que he matat l aranya prenen el sol:

Despres hem anat a fer el tour per la zona on celebraran les Olimpiades. La veritat es que m he quedat ben "disappointed". He pagat 8 lliures per veure "quasi res". A mes, he sofert un incident. A mig tour se mha trencat la xancla!!!!!

Pero una molt bona senyora m ha donat una goma de pollastre i aixi ha quedat. Ovbiament, al final del dia creia que m haurien de tallar els dits perque m apretava.

Aqui teniu alguna foto de l estadi principal. Ens han explicat que despres de les Olimpiades desmuntaran la part de dalt i servira per una altra cosa, el que sera el pavello de basquet tambe el desmuntaran... Hem tingut un guia molt simpatic i que parlava molt be, vull dir, molt clar. Aixi que he entes tot el que deia. A mes, s assemblava a Hugh Grant. Ens ha explicat que la zona dels jocs Olimpics es una zona molt pobre. Vaja, que han fet fora els pobres i ara estan fent un barri nou. He fotografiat algun edifici tambe. Mireu, mireu...



Despres hem anat a Coven Garden, per segona vegada. Jo necessitava urgentment unes xancles. M enteneu, no? Be, no res, al final n he trobat unes de 4 pounds i les he comprat. Quina diferencia!!! Hem estat una estona per la placa i despres cap a casa. Tot el dia fora de casa cansa molt. 

Ara la Tammie m esta preparant una paella!!! Sembla de riure, no li he pogut donar masses instruccions per fer-la. Mama, ho se, soc un desastre a la cuina i amb les classes que m has pogut donar tot aquest temps!!! Ja li he dit a la Tammie, "quan ho sapiga ma mare, em renyara", jeje. No se com sortira, ja us ho explicare dema. 

Per cert, dema al mati anire soleta de compres. Es la millor manera de comprar amb tranquil.litat. Entres i surts de les botigues i no has d estar esperant els altres. Despres he quedat per dinar i no ho se... suposo que passarem el dia tombant. 

Per acabar us poso un parell de fotos... bones, bones...Petons!!!


Comentaris