8th Day in London

Hola a tots!!! Avui m he aixecat a les 6 del mati! He anat d excursio a Oxford, Stratford and Cotswolds. He quedat amb la Manuela (Portugal) a Bounds Green i hem agafat el bus que hi ha enlloc del metro perque aquest cap de setmana no ha funcionat part de la linia de Picadilly i han posat un bus. Hem arribat a King s cross -
Sant Pancras. M ha encantat l edifici de l estacio.
Ens ha vingut a buscar la guia que ens ha dit que era de Nova Zelanda i una altra senyora que era de Japo. Despres hem anat a buscar a una parella de que ren de California.
La primera parada ha estat Oxford. Que bonic!! Us ho recomano. M ha agradat molt. Es una ciutat museu. Quins edificis mes bonics. Quan ens han donat temps lliure s ha posat a ploure pero despres ha parat. He anat a dalt d un campanar on hem pogut fer bones fotos.
Despres hem anat cap a Stratford dinant al bus. Per cert, m he menjat un entrepa bonisim de mozzarela amb pesto.
Quan hem arribat a Stratford hem fet el tour dalt del bus perque plovia. La veritat es que ho volen explotar molt perque tot era: "Aqui va neixer, aqui vivia san germana, aquest es el pub a on anava, aqui es on va morir..." Total, que quasi no queda res, pero la pela  es la pela.
Primer hem anat a veure la casa on va neixer i ens han passat un documental sobre la seva vida i despres hem vist a on va passar la infantesa. Fins i tot he vist el llit on dormia de petit!!
Despres ens han donat temps lliure i hem anat a veure la resta de poble. Es bonic pero molt comercial.
Per ultim hem anat a Cotswolds. Quin poblet mes bonic i ben conservat!! M han agradat molt les casetes que hi havia. Alli hem menjat tea cream. Ja n havia menjat a Exeter!! Quantes calories!! Quan torni no ho fare volant, ho fare rodolant!!!! Be, aqui teniu algunes fotos del dia. A la foto del grup, ens ha fet gracia fer-la perque hi ha gent d Australia, d America, d Asia i d Europa!!




















Bona nit

Comentaris