9th Day in London

Hola a tots! Avui no us puc explicar massa cosa. Al mati a classe i a la tarda he passejat una mica pel centre i cap a casa que estava molt cansada.
Quan he arribat, la Tammie, m ha explicat que les revoltes s han generalitzat. M he quedat una mica parada perque creia que amb el que va passar ahir la cosa s hauria acabat. Estic davant de la televisio i es bastant impresionant veure com estan els carrers i com estan cremant cotxes, papereres, botigues... La imatge de veure com es crema una botiga i que el foc s exten cap a sobre i crema la casa. Al cap d una estona el foc surt per darrere la casa i comenca a cremar la seguent...
Les imatges son aeries i es veuen molt be els carrers i tot el que esta passant. Fa esgarrifar una mica, pero estigueu tranquils que jo estic en un barri molt tranquil.
Be, canvio de tema. Ara mateix entra un sol molt bo! Avui ha fet de tot, he passat un fred al mati! Ara pero a caseta, tranquilla i preparada per sopar. Avui hi ha Chicken with potatoes and vegetables.
Avui com que no tinc fotos us poso unes postals molt xules que he trobat. Algunes, crec que les dels dibuixos, son d un senyor que es James.







Fins dema!

Comentaris