Charles Arnoldi

Aquest primer trimestre, els alumnes de 3r de l'escola han treballat el pintor i escultor Charles Arnoldi. Després de veure la presentació els alumnes van reproduir una obra seva i la ser una gran experiència.
Cada alumne tenia una petita fullola. Primer de tot van passar paper de vidre per les cantonades i els costats. Després van començar a enganxar els llumins i els escuradents. Finalment, en la segona sessió van pintar o més ben dit, esquitxar pintura vermella, blava i groga amb un raspall de dents.
This 1st term, the 3rd grade pupils worked Charles Arnoldi. They saw a presentation and then they reproduced a painting. 
They had a small wood sheet. They sticked some toothstick and then they spread red, blue and yellow paint with a toothbrush. 

Aquí us poso la presentació que vaig fer perquè aprenguessin qui és Charles Arnoldi i quines són les seves obres. També us poso l'enllaç, que us recomano, on podreu veure com va quedar l'obra d'art que van fer els alumnes. Va quedar molt xula!!
Here is the presentation about Charles Arnoldi. Then you have the link where you can see the paintings made by my pupils. They are really nice, I recommend you to see the work!!


Comentaris