Belfast 2

Dia 1. Avui he començat el curs. A primera hora, la Samantha, ens ha explicat com aniria la setmana. Despres, ha vingut en Martin i ens ha fet una bona explicacio sobre Irlanda del nord. La veritat es que el seu accent es molt fort. Quan han de dir la paraula "but" diuen /bot/ i la "i" sovint la fan "e". Per aquest motiu i perque he estat immersa de cop a la llengua anglesa les 24 hores del dia, m he sentit una mica frustrada. Em costa entrendre ls si parlen rapid i aixo desmotiva.


City Hall
Despres de dinar hem anat al City Hall. M ha agradat molt veure l. Ha estat una visita interessant, ens han deixat seure a la cadira del "mayor" i fer-nos alguna foto. Ens han explicat on s asseia cadascu, fins i tot els periodistes. Aquests ocupen la part central d la sala d aquesta manera no es perden cap detall. En una altra sala hi havia dos vestits i en faltava un. Ens han explicat que es va utilitzar quan fa uns dies la reina d Anglaterra va ser a Belfast; encara no havien tingut temps de penjar-lo.


Cadira del senyor Alcalde de Belfast

Sala de plens

Despres de veure el city hall, amb un guia, hem recorregut el centre de Belfast. Ens han ensenyat el memorial del Titanic que hi ha, diferents edificis importants, un peix molt gran que tenen fet de ceramica... Aquest m ha agradat molt...  a moltes rajoles hi ha imatges i missatges.


Memorial Titanic

Lagan River



Al final ja estavem cansats de tan de caminar i hem anat a sopar. Avui sopa de porros i pasta. Despres de sopar hem estat conversant l Emmet, la Rosin, el Panos i jo, be, intentant arreglar el mon. Es interessant coneixer diferents opinions de gent provinent de diferents paisos. Per acabar d arrodonir el dia, he sortit a correr. El parc que tinc a un minut es diu Ormeau park i es precios. Quin luxe poder fet esport d aquesta manera. Finalment, dutxa, mails i xarxes socials. Dema a les 7 toquen matines. 

Comentaris