Belfast 3

Hola a tots.
El curs de moment va molt be. Estic aprenent moltes coses interessants i aixo es bo.
El dimarts vaig tenir classe de les 9 a les 4. Tot i que van estar moltes hores, la professora era bona i ens va passar el temps volant. El grup es molt maco i estic aprenent moltes coses amb ells. L ultima activitat que vam fer el dimarts a classe va ser molt xula. Haviem de fer un roleplay.

Hi havia dos grups. En cada grup hi havia un tribunal, tres que eren amics i un d ells era el que havia robat a una escola. Haviem de planejar una quartada i despres el tribunal ens interrogava. M ha agradat molt. M he posat nerviosa i tot i despres han pensat que era jo la culpable.

Despres de classe, justament es va posar a ploure bastant i vam haver danar a refugiar-nos a un bar. Resulta que no era un bar qualsevol. Era d una organitzacio que ajudava a la gent. L estil era molt xulo, amb sofas, cadires i taules totes diferents... Podies consumir el que volies, te, cafe, xocolata i menjar bombons, gelats, pastissets. Despres donaves la voluntat i ja esta. Ens va agradar molt aquesta manera de fer. Tambe hi havia una nevera amb llet i pa i et deia que en podies prendre cap a casa deixant la voluntat.

Mireu, mireu...




Capsa per a fer l-aportacio
Despres vam anar al centre a donar una volta. Feia bon temps i passejar amb mig sol es un luxe.




Al vespre vam anar a fer una pinta al Kelly's i vam poder escoltar musica irlandesa. Molt xula, ens va agradar molt.


Comentaris