Fàcil fer-ho més atractiu

En cada unitat d'anglès hi ha una estructura nova i adjectius per aprendre. Al llarg de les sessions em va bé tenir l'estructura o adjectius a mà per mostrar-los exemples, perquè ho tinguin de referència i, no costa massa fer-ho una mica bonic.

Us mostro unes fotos dels cartells que tinc a l'aula. Les imatges, les targetes quadrades són d'un joc que ja tenia, el que tenim són les targetes amb les lletres de goma eva.



He animat als alumnes a fer-se targetes a casa seva. Els he explicat com ho poden fer i d'aquesta manera anar recollint vocabulari o estructures i tenir-les penjades allà on estudiïn. 



Crec que és molt important mostrar material motivador, bonic, que els faci mirar... que l'alumne li agradi penso que ha d'influir d'una manera positiva en el seu aprenentatge.



Econòmicament, no és gens car: cartolina i lletres goma eva de les antigues botigues "Tot a cent". 
A nivell de temps, tampoc és invertir-hi massa temps ja que per unitat hi ha una estructura i pocs adjectius. 



Com us he explicat no costa molt preparar aquest referent per l'aula i per això us animo a tenir la classe ben bonica, a fer-la atractiva, perquè d'aquesta manera crearem un ambient on tots se sentin a gust, i quan et sents a gust en un lloc, el vols. 






Comentaris