I avui, cuina!

No sóc massa bona cuinera, però avui he provat de fer un coc ràpid. No obstant, he volgut posar la meva creativitat i no fer el típic pastís quadrat o rodó.


Mini cocs. Al centre hi tenen un forat però que no traspassa a la part de baix. 
És ideal per cobrir-ho de xocolata, en aquest cas, blanca o negra. Primer omples de xocolata el centre, escampes sucre glacé i després, fas caure filets de xocolata per sobre. 

La recepta és molt fàcil de fer i he pensat que fer-ho a l'aula ha de ser d'allò més fàcil. Lo ideal seria poder-ho fer si tens la sort de tenir algun mig grup, d'aquesta manera, amb menys alumnes és més factible. Evidentment necessites un forn, no sempre n'hi ha a l'escola.


Coc cor. Amb una màquina de fer forats d'estrelles, en fas unes quantes. 
Les poses per sobre el coc i després hi afegeixes la sucre glacé. Després amb compte, treus les estrelles. 

He seguit la següent recepta:

Clica sobre la imatge i et portarà al web. 
Properament adjuntaré una fitxa per a treballar-ho a l'aula. Actualment, s'està cuinant!

Comentaris