Una mona diferent

Avui he estat amb la meva fillola fent un taller de mones a La Cocotte. Ha estat molt bé i he après algunes cosetes, que em serviran quan hem decideixi a aprendre a fer cosetes de cuina.

A La Cocotte ho tenien ben preparat a primera hora. Quan hem arribat tenien posats tots els ingredients i estris i amb una presentació immillorable. Feia molt de goig! M'ha agradat com ho hem fet (els passos), les explicacions han estat molt bé i ens han ensenyat petits trucs per a principiants que segur que ens serviran.



Ingredients per a decorar l'ou.

Hem fet el pa de pessic que ha quedat espectacular, després la trufa (no n'havia fet mai abans, un dia ho provaré a casa) i després hem decorat l'ou. Finalment hem posat la cobertura de xocolata i voilá!



Hem après una tècnica perquè quedi bé la trufa quan la poses al coc. 


Ens han ensenyat com fer i col·locar la cobertura de xocolata pels cantons sobretot, i per no embrutar la part de la taula. 


Aquí ens han ensenyat com per enganxar les galetes a l'ou. 


També hem après a passar el coc al disc sense que se'ns trenqui...


M'encanta la capsa, ja els ho he dit. És diferent, fina i bonica. 

En general, he après a fer un bon coc, no el típic que trobes per Internet. Crec que el dia que toqui experimentar a la classe fent algun dolç amb els alumnes, m'anirà bé haver fet aquest taller. El tema de decorar la figura de xocolata és una bona activitat per a fer a la classe en el projecte que fem. Si tot va bé, ho provaré.

Bona activitat, ja que a banda de fer la mona passes una estona ben agradable amb la teva fillola. Ha estat genial, per repetir!

Activitat Altament Recomanable! 



Comentaris